Rólunk

Sopron egy ősi ékszerváros teli legendás épületekkel, egyedülálló építészeti megoldásokkal, látványosságokkal. Az Alpok közelsége miatt kristálytiszta levegője kellemes, klímája jótékony hatást vált ki a regenerálódni vágyóknak. A környék mikroklímája kedvez a bortermelésnek, Sopron a „kékfrankosok fővárosa”. Számos lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódáshoz, romantikához, művészethez, különlegességekhez.

Sopron belvárosában három sajátos és egyedi kialakítású stúdió apartmannal várjuk vendégeinket. Apartmanjaink kialakításában fontos szerepet kapott a színek pozitív hatása, hiszen közvetlen hatással vannak a közérzetünkre és hangulatunkra. Ennek megfelelően van egy Kék, Lila- Zöld és Piros apartman.

Minden önellátó stúdió apartmanhoz tartozik kábeltévé ,internet hozzáférés, ágynemű,törülköző,zuhanyzós fürdőszoba,hajszárító, Wc, teljesen felszerelt konyha (mikró, főzőlap,hűtő,kávéfőző,étkészlet) és ruhásszekrény. A parkolás díjtalan az apartmantól 200m-re fekvő zárt udvarban (Sopron Bécsi u. 9-11).